ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: Οργιάζουν οι φήμες ότι ο Ερντογάν πάσχει από καρκίνο στο παχύ έντερο


Εντείνονται οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας Jerusalem Post, το οποίο επικαλείται τουρκικό μπλογκ, ο Ερντογάν πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. >>>
Μόλις τον περασμένο μήνα, τα τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο Ερντογάν υπεβλήθη σε εγχείρηση στομάχου για να του αφαιρεθεί πολύποδας. Ο πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ διαβεβαίωνε ότι η επέμβαση έγινε καθαρά για προληπτικούς λόγους και ότι ο Ερντογάν ανάρρωνε απόλυτα φυσιολόγικά μετά από αυτήν. 
Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας, Τούρκος μπλόγκερ ισχυρίζεται ότι γιατρός που έχει πρόσβαση στην τουρκική κυβέρνηση του είπε ότι ο Ερντογάν πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και ότι οι γιατροί έχουν «πέσει» πάνω του για να εξακριβώσουν την σοβαρότητα της κατάστασης.
Ο μπλόγκερ αναφέρει επίσης, σύμφωνα πάντα με αξιόπιστες ιατρικές πηγές, ο Τούρκος πρωθυπουργός θα ξεκινούσε χημειοθεραπεία ήδη από τον περασμένο μήνα και επιμένει ότι τα τουρκικά ΜΜΕ δεν αναφέρουν σχεδόν τίποτε για την κατάσταση της υγείας του Ερντογάν, καθότι πρόκειται για «κοινό μυστικό» στην ιατρική κοινότητα της Τουρκίας ότι ο Ερντογάν πάσχει από καρκίνο.

Σχόλια